De Praktijk.

De orthodontiepraktijk van Margot Raes bevindt zich op de Koning Albert I-laan te Sint-Michiels, Brugge. De behandelingsruimtes zijn licht, innovatief en voldoen aan alle kwalitatieve en hygiënische normen.

Orthodontie Raes is een jonge verwijspraktijk voor orthodontie. Patiënten kunnen bij ons terecht op eigen initiatief en op doorverwijzing via de tandarts.

Ons doel

Het doel van deze jonge verwijspraktijk is om onze patiënten een degelijke orthodontische behandeling aan te bieden met oog voor zowel esthetiek als functie. Na professionele planning en communicatie worden conventionele of geavanceerde behandeltechnieken aangeboden waarbij telkens de patiënt centraal wordt geplaatst.

Orthodontie vormt voor ons de ideale combinatie tussen het technische en het medische handelen en denken. De snel evoluerende digitalisering en de nieuwe evoluties in materialen en technieken binnen de orthodontie worden nauwgezet opgevolgd. Onze interesse ligt in behandeling van zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Een goede communicatie met de patiënt en de doorverwijzende tandarts wordt hoog in het vaandel gedragen.

Maak een afspraak

De praktijk is telefonisch bereikbaar via 050 96 03 63 op maandag, woensdag en vrijdag van 9u-13u en van 14u-17u en op donderdag van 9u-13u.